02 de juliol 2014

Logopèdia UAB 2010-2014

Gran dia a la UAB!

El 2 de juliol de 2014 es va celebrar la festa de graduació de Logopedia de la promoció 2010-2014.

L'obertura de l’acte va estar a càrrec de la vicedegana de Relacions Institucionals i secretària de la Facultat de Psicologia, Mariona Portell.
El discurs el va fer el coordinador dels Estudis de Grau de Logopèdia, Josep Nebot. Un parlament amb molta complicitat per part del docent i el nou i noves graduades dels estudis. Clar, pedagògic i encoratjador per fer front a la nova etapa que ara enceten aquests professionals.
Una fresca intervenció, per part de la representació dels estudiants, va tancar la part més formal de l'acte.

Al final, una vetllada amb refrigeri a càrrec dels estudiants del Grau de Logopèdia a les carpes exteriors del pati de la Facultat de Psicologia, va cloure una feta amable, senzilla, fresca i emotiva que es va compartir amb estudiants, professors, amics i familiars.

ENHORABONA!

FELICITATS LAIA FUENTES MORADELL!

“ el concepte d’art ens remet a la creació d’un efecte estètic, de bellesa. I, si podem entendre l’art com la capacitat de generar emocions i transmetre-les, permeteu que us digui que poques accions professionals poden ser més belles que ajudar a les persones a recuperar o millorar les seves capacitats comunicatives. Si la finalitat és el que dóna sentit a la bellesa, la nostra professió és font de bellesa (…). Si la nostra professió només és la del mecànic que arregla la maquinària espatllada, la nostra professió val poc. Si el que procura és dotar o restablir en el pacient la capacitat de ser persona en la plenitud del terme, tenim la millor professió del món”.”.

- Josep Maria Vila, logopeda i psicòleg.






ALUMNES DE LA PROMOCIÓ 2010-14 Anna Maria Agustí Flores, Jèssica Alquézar Calpena, Clàudia Alsius Coll, Maria Esperança Anglada Pons, Ana Belmonte Fuentes, Lara Beltran López, Wencke Brauns, Valle Bravo Campuzano, Cristina Cabré Molgó, Marina Cambil Ràfols, Tania Caro Cervilla, Maria Isabel Cursach Galmés, Nataliya Drekalo, Patricia Escalonilla Navas, Laura Escribano Ruiz, Virginia Fernández Fiallega, Laia Fuentes Moradell, Anna Fuentes Vila, Judit García Alarcón, Anna García Nicolás, Natalia García Rodríguez, Laura Guijarro Agüera, Roser Isbert Gelabert, Andrea Jiménez Crespo, Irene Lara Torres, Lucía López Baños, Laia López Félez, Xavi López Peralta, Àgata Lorenzo Cordero, Maria Martí Puig, Anna Martínez Humara, Laura Mas Romera, Marta Mauri Codinachs, Ana Medina Macias, Elisabet Oliva Martínez, Nieves Ortuño Rodríguez, Estela Paladella Navarrete, Carla Pequín Celimendiz, Ariadna Pérez García, Sònia Pérez Tena, Aina Planchart Permanyer, Lídia Pons Cequier, Carmen Pueyo Pérez, Marta Renau Domingo, Elena Ribera Solé, Carla Roldán Baldó, Ana Sánchez Garrido, Marina Sánchez-Migallón, Martínez Júlia Sanjuan i Privat, Niobe Silva Gómez, Míriam Soler Monclús, Patricia Soriano Garcia, Marina Steindorff Martí, Marta Teixidó Formentí, Elisabeth Urbano García, Eva Vendrell Jiménez i Judit Viñals García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada